torsdag 8 september 2011

Western Digital, Seagate och Hitachi torget bort i 3 TB hårddisk roundup

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/08/western-digital-seagate-and-hitachi-square-off-in-3tb-hard-driv/:
Vi har sett 3 TB hårddiskar sippra ut på marknaden under större delen av året, men det är först nu som vi ser mer UEFI -utrustade moderkort som faktiskt kan hantera allt som lagringskapacitet. Så beslutade benchmarking guider över på HotHardware nu skulle vara en bra tid att grop några av dem mot varandra, avrundning modeller från lik av Western Digital, Seagate och Hitachi och utsätta dem för en ansträngande batteri av 28 tester. Vi lämnar det till dig att granska de värderingar, men det räcker att säga att Seagates Barracuda XT sopade ungefär hälften av riktmärken och hack i en nära andra resten av tiden. Men är det värt att spendera en extra $ 30 över Western Digitals konsekvent avslutande Caviar Green ? Vi lämnar det till dig och din plånbok.

Western Digital, Seagate och Hitachi torget bort i 3 TB hårddisk roundup publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 8 Sep 2011 14:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa HotHardware | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar