torsdag 8 september 2011

Fisker är Shooting Brake Surf EV att göra vågor i Frankfurt

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/07/fiskers-shooting-brake-surf-ev-to-make-waves-at-frankfurt/:
Frankfurts redo att hänga tio som teaser bilder av Fisker Automotives nya "Shooting Brake" elektrisk piska sjunkit i lagom till stadens fordonsindustrin show den 13 september. Kärleksfullt smeknamnet Surf, är två-dörrars sedan den senaste inkarnationen av Karma , Fisker sortiment-utökade elbil lanserades förra året. Även om företaget inte kommer att släppa några detaljer om den nya rida riktigt än, vi väntar att det ska vara något liknande till bolagets tidigare modellen, som ståtar med två 150 kW elmotorer, en turboladdad 2,0-liters I-4 och ett litium -jon-batteri. Gå med i leden av andra lyxiga vagnar som Ferrari FF, Surf är blast-from-the-senaste designen är garanterat en gnarly förändring från vanliga fyra-dörrars lyx sort, och du kan satsa vi kommer vara där för hela avslöja.

Fisker är Shooting Brake Surf EV att göra vågor i Frankfurt visades ursprungligen på Engadget on Wed, 7 September, 2011 20:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Automobile Magazine | källa Flickr | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar