torsdag 8 september 2011

Citrix GoToMeeting app nu fritt tillgänglig för Android kommer förinstallerade på Droid Bionic

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/08/citrixs-gotomeeting-app-now-freely-available-for-android-comes/:
Motorola och Citrix har redan slagit sig ihop för att pre-load det senare bolagets GoToMeeting och Citrix apps mottagaren på Droid 3 , och de är nu tillbaka gör samma sak med den länge efterlängtade Droid Bionic . De goda nyheterna för alla andra här gången är att Citrix har också beslutat att släppa GoToMeeting som en fri app på Android Market. Visst, kanske GoToMeeting inte vara riktigt lika spännande som den senaste förstärkt verklighet app eller en mobil version av Minecraft , men det är en ganska stor bit av företag pusslet, som Motorola i synnerhet verkar vara riktade mycket dessa dagar. Hit länken nedan för att prova det själv (förutsatt att din telefon blir kvalitet), och huvud på tidigare avbrottet för hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa Citrix GoToMeeting app nu fritt tillgänglig för Android kommer förinstallerade på Droid Bionic

Citrix GoToMeeting app nu fritt tillgänglig för Android kommer förinstallerade på Droid Bionic ursprungligen visades på Engadget on Wed, September 8, 2011 07:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Market | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar