fredag 16 september 2011

BlackBerry Curve Touch 9380 "Orlando" innebär för den stora massan, inbjuder dig att titta ... men inte röra

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/16/blackberry-curve-touch-9380-orlando-poses-for-the-masses-invi/:
Det finns en ny BlackBerry kommer till stan, och som du förmodligen känner till, är det den första touchscreen-baserade Curve från Research in Motion. Folket BGR hänt att göra mål några stillbilder av MINIATYRFORMAT kamrat, där det är beläget intill den större Torch syskon för jämförelse. Den specs förblir desamma sedan vi checkat in med enheten, men som en snabb klargörande, dess HD-videoinspelning begränsad till 720p - som om du verkligen väntat hela 1080p. Vi kan inte inkludera alla bilder här, men det är ganska självklart här är inte din fars BlackBerry. Om du har ett brinnande intresse för dessa kurvor, hittar du ett komplett galleri i källan länken nedan.

BlackBerry Curve Touch 9380 "Orlando" innebär för den stora massan, inbjuder dig att titta ... men inte röra ursprungligen visades på Engadget fre, 16 Sep 2011 03:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa BGR | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar