fredag 16 september 2011

Den Engadget / eBoy t-shirt butik är officiellt öppen, pre-order börjar idag!

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/16/the-engadget-eboy-t-shirt-shop-is-officially-open-pre-orders/:
Woo, pojke. Vi har varit spricker i sömmarna för att dela den här, och det är äntligen dags - Engadget är att samarbeta med den enda eBoy (läs vår introduktion här ) för att öppna upp vår egen t-shirt butik! Vi har arbetat med eBoy genom åren, och vi har aldrig varit sviken av sin mind-blowing arbete. Varje så ofta, har vi erbjudit en stash av skjortor för våra kära läsare att knäppa upp, och varje gång var de borta före solnedgången. Det är bara inte rätt. För att råda bot sade dilemma, vi har arbetat upp ett vackert arrangemang som kommer att ha en av våra favoritartister vispa ut t-shirt design för oss, och de kommer att hantera order och logistik som de har gjort i åratal. Pre-order i hela världen just nu, och de första transporterna bör börja flyter runt mitten av oktober. Våra första fem mönster är utställningsmonter i galleriet nedan, och om du är intresserad, surfa vidare ner till källan länken nedan för att ta ett (eller två!). De är prissatta på $ 24 (USA / Kanada), eller 20 € någon annanstans, och om du är nyfiken på dimensionering, ta en titt på American Apparel storlek diagrammet här .

Vi hoppas att du älskar dem lika mycket som vi gör, och vi kommer att ge 50 procent av de influtna medlen till onda dockan välgörenhet , som ger spel, böcker och pengar till sjuka barn i barnsjukhus i Nordamerika och världen.

Den Engadget / eBoy t-shirt butik är officiellt öppen, pre-order börjar idag! publicerades ursprungligen på Engadget fre, 16 Sep 2011 14:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar