fredag 16 september 2011

Ca-Fi är en eftermarknad Android bilstereon som inte får plats i din instrumentpanel

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/15/ca-fi-is-an-aftermarket-android-car-stereo-that-wont-fit-in-you/:
Ca-Fi
Eftermarknad infotainment och stereo lösningar för bilar har i stort sett dött ut här i USA. Innotrends har kokat upp en Android-driven rutan som heter Ca-Fi, som kanske har du önskar denna lilla in-dash dator kunde hitta ett hem i din vinylklädsel och panel. Den 1.2GHz chip skjuter inne Gingerbread till 6,2-tums pekskärm för att dra upp riktlinjer, spela melodier och utföra sökningar med hjälp av inbyggda 3G-radion. Naturligtvis, som ExtremeTech påpekar, har dubbel-DIN-slot som används av Ca-Fi varit i stort sett övergetts av biltillverkare (framför allt i Amerika). Men hey, om du har letat efter ett sätt att piffa upp att Nova rostar bort i ditt garage, kan detta vara det. Vi hoppas bara du är patienten typ - Ca-Fi väntas inte lanseras förrän våren 2012 och kommer att vara ett Europa bara affären i början. Chef på efter pausen för en till bild och lite PR.

Fortsätt läsa Ca-Fi är en eftermarknad Android bilstereon som inte får plats i din instrumentpanel

Ca-Fi är en eftermarknad Android bilstereon som inte får plats på instrumentpanelen ursprungligen visades på Engadget on Wed, 15 Sep 2011 21:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink ExtremeTech | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar