fredag 16 september 2011

Sony MDR-NC200D brusreducerande hörlurar recension

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/16/sony-mdr-nc200d-noise-cancelling-headphones-review/:
Den som pendlar till en storstad vet hur högt och störande saker kan få - oavsett om det är gnälla på en buss motor, en tunnelbana bilens CA-skrammel eller bara som skrikande bebis sitter bakom dig. Vissa folk kanske tycker veva sylt genom sina hörlurar till hjälp för att blockera ut i världen, medan andra föredrar lite mer relativ tystnad. Tack och lov, i denna moderna tid finns det hörlurar med brusreducerande godhet att hjälpa dig zonen ut.

Sony har inte varit främmande för sådana burkar, och nyligen introducerade sina $ 200 MDR-NC200D brusreducerande hörlurar , ett mid-range alternativ för folk som vill ha liknande förmåner av sin över-örat NC500D i en on-ear-paket. Påståendet är att dessa valpar kommer att minska "98,2 procent av omgivande ljud" för upp till 22 timmar på en enda AAA, så vi lekte i MDRs för de senaste veckorna som vårt främsta hörlurar för att höra för oss själva. Du hittar alla klippan blockin "deets strax efter paus.

Fortsätt läsa Sony MDR-NC200D brusreducerande hörlurar recension

Sony MDR-NC200D brusreducerande hörlurar recension publicerades ursprungligen på Engadget fre, 16 Sep 2011 16:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar