fredag 16 september 2011

CEDIA 2011 Odds & Ends avsluta: THX, Tivo och massor av projektorer

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/15/cedia-2011-odds-and-ends-wrap-up-thx-tivo-and-plenty-of-projecto/:
En annan CEDIA är i böckerna, och om du inte var där, bara känner till historien var - som det har varit i många hörn av landet - ekonomin. Oh säker verkade projektorer som kostar endast $ 10k fortfarande värde prissatta, men överallt man tittade företag utöka sina produkter lite närmare till massmarknaden. Oavsett om det är en tung väggfästen, trådlös hifi-system eller, vilket är förvånansvärt, $ 300 drivs nyanser från företag som Lutron är anpassade teater utrustningen blir billigare och redo att arbeta i fler bostäder. Intresserad av omskapa en hemmabio samtidigt som man spenderar mindre än $ 10k och utan att bygga ett helt nytt hus runt det? 2011 kan bli ditt år.

När det gäller hårdvara på displayen, fick vi också en titt på TiVo: s nya Premiere Elite DVR (tips: det ser ut och går som en TiVo) och skålen nätverkets nya Tailgater bärbara parabolantenn. En njutning var en MHL -till-HDMI adapter från DVDO som kan göra ansluter din Celly upp till ganska mycket varje TV på gå och ladda det på samma gång lätt. På THX monter, hade det sin prägel slog på LG: s nyaste Nano lysdiod lyser 3D LCD samt ett nytt program för Soundbar / subwoofer kombinationer står det kommer att resultera i mer exakt ljud för implementeringar där surroundhögtalarna inte vettigt. Vi fick också en demo av sin nya medier direktör protokoll som automatiskt kan konfigurera kompatibel utrustning hemmabio baserat på innehållet håller ögonen. Star Wars Blu-ray-skivor kommer att bli den första som levereras med den inbyggda metadata , medan partnerskap med chipmakers menar programuppdateringar kan börja rulla ut inom kort för tillverkare som väljer att leverera dem - demo körde på en HDI Dune spelare - och nästa års nya enheter bör levereras med funktionen ingår.

Den vanliga massa projektorer ingår nya modeller från Mitsubishi och digital projektion, med automatiska inställningar för ultrawidescreen visning som en av de heta funktioner (andra än 4K) i år. För en bättre titt på några av de saker vi såg på mässan kolla galleriet nedan, och detaljer i sina pressmeddelanden efter pausen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar