fredag 16 september 2011

Rad2 har nu 50.000 betalande kunder, lanserar på iPad

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/NgGkfrer1U4/:
line2shot

Tillbaka i september 2009, jag skrev om Line2 - en start som erbjuder liknande funktionalitet till Google Voice, men med fokus på catering till företag och "prosumers" (den erbjuder lättillgänglig telefonsupport bland ingår funktioner). På den tiden var företaget att få iväg till en svår start: det tog Apple tre månader att initialt godkänna app, stor del på grund av tvisten mellan Apple och Google via Google Voice.

Men de gjorde det till slut in i butiken, och det har gått väldigt bra sedan.

Två år senare, har Line2 50.000 betalande kunder (planer börjar på $ 9.95/månad) och fyrtio anställda, och är mycket nära positivt kassaflöde. Den app är tillgänglig för både iPhone och Android, och idag är det lansering för IPAD - hittar du nya app just här . IPad app ser bra ut, delvis på grund Line2 fått input från Apple, som stötte det mot att göra en iPad version. Ur en funktion perspektiv är det identiskt med tjänstens iPhone-version, men det är inte en dålig sak.

För att börja använda tjänsten måste du registrera dig för ett konto som måste göras via Line2 hemsida. Du kommer att kunna plocka ett nytt telefonnummer som du använder som din "Line2" eller så kan porten en befintlig. När du har satt upp, kan du ringa och dirigera samtal, skicka meddelanden, och bläddra igenom ditt budskap historia för varje kontakt direkt från din iPad. Samtal är placerade över VoIP när det är möjligt, eller så kan du välja att dirigera ett samtal till din vanliga telefon.

Rad2 grundare Peter Sisson säger att bolaget beslutat att göra programmet efter det att den iPad var dess topp-konvertering plattform, trots att den bara erbjuds 2x skalas bakgrund av sin iPhone (med andra ord, det såg ganska illa , men folk var fortfarande använder det). Så de tog vinken och byggde en HD-version från grunden för att dra nytta av IPAD större skärmyta.


:
Hemsida:
Läs mer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar