fredag 16 september 2011

Ghost Town byggas som Green Tech testbädd

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/EzbddIouyyk/:
ghost town

En obebodd lekplats för grön teknik och innovativa experiment är på gång att byggas i New Mexico. Pseudo Staden kommer att användas för forskning och testa nya Green Tech, trådlösa och teknik trafiken i verkliga-men-kontrollerbara förhållanden, som en Sim City minus medborgarna.

Washington, DC-baserade Pegasus Global Holdings , ett internationellt teknik tester företag, står bakom projektet, som kallas helt enkelt som centrum för innovation, testning och innovation. Företaget har inspirerats av sina egna behov för att testa produkter i stor skala utanför labbet.

Även om det funnits liknande statsfinansierad testning byggda grunder, detta är en av få som skapats av ett privat bolag. Enligt Pegasus, kommer det också vara världens största.

Centret kommer att imitera en genomsnittlig medelstora amerikansk stad på 35.000 (osynliga) personer. Den kommer att innehålla ca 20 kvadrat miles av gamla och nya affärs-och bostadshus, förorter, landsbygd satellit städer. Pegasus räknar med att spendera 200 miljoner dollar för att slutföra projektet.

Pegasus kommer att hyra sina oskrivet blad i en stad till en rad olika organisationer, inklusive militären, ideella organisationer, hoppas universitetets forskare, privata företag och federala laboratorier, och centrum för att locka investerare till projekt som testas på sina anläggningar.

Projektet kommer att möjliggöra kontrollerade tester i en miljö sannare liv än en vanlig labb. Forskarna kommer att kunna kontrollera och ändra inställningar för att passa de behov som deras experiment. Till exempel kan en solenergi-utvecklare som termostater i närliggande hem till olika temperaturer för att studera deras enheters förmåga energi leverans.

När den öppnas är centrum förväntas skapa 350 arbetstillfällen i New Mexico, och så många som 3500 fler i andra delar av landet som projektet får ånga. Sin affärsplan kretsar kring sälja energi som produceras på plats till nätet, laddning underhåll och avgifter drift och uthyrning i andra hand mark för handel och utveckling av turismen.

Foto av Aidan Wojtas



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar