fredag 16 september 2011

Microsoft visar upp Tango Video Chatt App på HTC Titan

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/f4WhOoDCUuw/:
htc-titan-mango-550

Jag har tyckt Windows Phone Mango sedan jag först lagt ögonen på det , men sanningen är att de flesta av de funktioner som genomförs enbart fångar upp till konkurrerande plattformar.

Bing integration och tal-till-text kapaciteten är ... ganska cool. Men andra än att, som sagt, Mango spela catch-up. Tillägget av en videochatt app på Mango-drivna HTC Titan är ännu ett exempel på det, men det kommer.

Trots den otroligt olyckliga namnet dela situation är Tango videochatt app (orelaterade till nästa WP7 uppdatering kodnamnet Tango) faktiskt ganska cool, om än lite sent till festen. I videon nedan, Aron Woodman av Windows Phone laget kanske alltför entusiastiskt detaljer vägen videochatt fungerar på det stora 4,7-tums Titan skärm (artighet av Windows Phone Blog ). Liksom Apples FaceTime och Tango app för Android, Tango för WP kan du njuta av "se vad jag ser" switcharoo mellan fram-och bakåtvända kameror. Märkligt nog har Google Talk för att få detta räknat ut.

Vad är coolt är att Tango app för Mango är plattformsoberoende, vilket ger stöd för IOS, Android, och PC. Microsoft råkar äga en ganska häftigt VoIP-tjänst som heter Skype , så detta Tango app kan ha några ganska allvarlig konkurrens på Windows-plattformen i framtiden.


Företag: Microsoft
Webbplats: microsoft.com
Starta Datum: April 4, 1974
IPO: NASDAQ: MSFT

Microsoft grundades 1975 av Bill Gates och Paul

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar