torsdag 22 september 2011

Den Engadget Intervju: Lala och Färg grundare Bill Nguyen

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/22/the-engadget-interview-lala-and-color-founder-bill-nguyen/:
Bill Nguyen utstrålar entusiasm. Det är konstant och infektionssjukdomar, och när han försöker sälja dig på hans senaste projekt, det är svårt att inte bli upphetsad - enbart detta verkar skäl nog att vilja killen i ditt team. Nguyen har också mer än sin andel av erfarenhet rubriken startups - några har till och med gått så långt som att beskriva Houston infödda som en "seriell entreprenör," absolut inte en sträcka, ha grundat Onebox.com och Seven Networks tidigt i sin karriär.

Det var skapandet av Lala dock att verkligen sätta Nguyen på kartan. Tjänsten grundades i mitten '00s, kring begreppet cd-swapping, users fysiska skivor till varandra i små röda och vita Netflix-liknande kuvert. Webbplatsen skiftade växlar snart efter, att återfödas som en streaming-tjänst. Konceptet föddes ur Nguyens typiskt utopisk vision om fri musik streaming, i hopp om att stimulera inköp hos en hängiven publik - själva produkten, föga förvånande, mycket mer av en kompromiss som begränsar strömmar av användare som inte redan har att musik lagrad i sin dator. Läs vår intervju efter pausen.

Fortsätta läsa Engadget Intervju: Lala och Färg grundare Bill Nguyen

Den Engadget Intervju: Lala och Färg grundare Bill Nguyen publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 22 Sep 2011 15:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar