torsdag 22 september 2011

NTT DoCoMo: s mobila tillbehör luktar dina andetag, säga åt dig att sätta Burger nedåt (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/22/ntt-docomos-mobile-accessories-smell-your-breath-tell-you-to-p/:
Sjuk av dina vänner säger du ser fett i de där jeansen? Tydligen NTT DoCoMo känner din smärta och syftar till att byta ut den inbördes kritik med smartphone objektivitet. Visas upp i förväg CEATEC Japan 2011 (en årlig elektronik mässa), tog operatören sveper bort flera Mobile-baserade tillbehör, allt från Gamma Ray och UV-ljus övervakning fall telefonen till en Breathalyzer-liknande tillägg för att mäta kroppsfett (du betalar uppmärksamhet, HTC Rhyme ?). Det fanns också ett par ansökningar till hands för att kontrollera bilder av mat mot en en kalori databas la Google Goggles, och en AR genomförande av vädertjänster på tablets. Det är inte klart om den japanska som faktiskt planerar att släppa dessa innovationer till massan tidskrävande allmänheten, men som med alla saker tech i det hörnet av världen, de är säker på att få det innan vi någonsin gör. Hoppa förbi paus för en video titt på Nippon är krypa mot en Liftarens guide stil trådlösa världen.

Fortsätt läsa NTT DoCoMo: s mobila tillbehör luktar dina andetag, säga åt dig att sätta Burger nedåt (video)

NTT DoCoMo: s mobila tillbehör luktar dina andetag, säga åt dig att sätta Burger nedåt (video) ursprungligen visades på Engadget on Wed, 22 Sep 2011 17:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechCrunch | källa Penn-Olson | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar