torsdag 22 september 2011

Facebook partner upp för att få musik, nyheter och videoklipp till din profil genom Open Graph

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/22/facebook-partners-up-to-bring-music-and-videos-to-your-profile-t/:
Facebooks F8 Developer Conference som pågår idag, och Andy Samberg Mark Zuckerberg har just avslöjat en annan del av hans plan för det sociala nätverket. Öppna Diagram kommer nu att integrera många av dina favorit-nyheter och musiktjänster, inklusive Spotify , Rhapsody , RDIO och MOG på din Facebook-sida med anpassade applikationer och kommer också att medföra video från VEVO, Netflix, Hulu och många fler. Den medieplattform är redan igång, så du kan se (och höra) resultaten av Mark arbetskraft just nu.

Uppdatering: Tyvärr för Facebook-användare i USA, har Netflix bekräftat att dess Facebook-integrationen kommer att vara tillgänglig i Kanada och Latinamerika från början, på grund av en amerikansk lag som "skapar viss förvirring över vår förmåga att låta USA: s medlemmar att berätta vad de tittar på . " Det gäller inte musiken tjänster, dock, och du kan få en uppfattning om hur Spotify fungerar i videon efter pausen. Även TiVo har kommit med i leken, tillkännage nya delar knappar för sin iPhone och iPad mobila applikationer, men det finns ingen direkt DVR integration nämns ännu.

Fortsätt läsa Facebook partner upp för att få musik, nyheter och videoklipp till din profil genom Open Graph

Facebook partner upp för att få musik, nyheter och videoklipp till din profil genom Open Graph publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 22 Sep 2011 14:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Netflix , Spotify , TiVo | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar