torsdag 22 september 2011

Sprint att lansera Direct Connect 2 oktober bekräftar mobil hotspot tak

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/22/sprint-to-launch-direct-connect-october-2nd-confirms-mobile-hot/:
Det sätt Sprints pågått nyligen, vi undrar om det ska bli något kvar att annonsera på sin 7 oktober strategi uppdatering . En annan skärmdump har dykt upp, med uppgifter om nu nätverkets intentioner att lansera sin CDMA-baserade (läs: inte mer iDEN) Direct Connect-tjänsten den 2 oktober, med "ökad täckning" som kommer tidigt nästa år. Vi har väntat för att se den på någon gång i vinter , vilket innebär att Nextel alternativet är att få skjuts ut i förtid. Med detta bör vi höra nyheter inom en snar framtid om kompatibla telefoner som Motorola amiral eller Kyocera Duramax / DuraCore duo.

Tyvärr kommer 2 oktober fyllas med både glada nyheter och dåliga, som det ser ut som läckt PM beskriver Sprints planer på att cap mobil hotspot add-on hade rätt på målet. Transportören gjorde sina avsikter officiellt i morse, bekräftade att det verkligen kommer att lägga en 5GB per månad koppel på tjudra görs från telefonen, komplett med översatsning avgifter på $ 0,05 per ytterligare används MB. Hävdvunna tillägg är inte ett alternativ här, så varje tetherer redan beskjutningen ut $ 30 för förmånen kommer att finna sig begränsad också. Men titta på den ljusa sidan: tablets behöver inte tillämpas på de uppgifter gemensamma jordbrukspolitiken, och på telefon data planer och engagerade mobilt paket bredband kommer att förbli opåverkade ... för nu, åtminstone .

Sprint att lansera Direct Connect 2 oktober bekräftar mobil hotspot tak ursprungligen visades på Engadget on Wed, 22 Sep 2011 16:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa SprintFeed , BGR | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar