torsdag 22 september 2011

Mango gupp Nodo, rullar uppdateringen tåget till Dells Venue Pro

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/22/mango-bumps-nodo-rolls-the-update-train-to-dells-venue-pro/:
Du har haft ett par månader för att få mysigt med Nodo på Venue Pro , men inte blir för kamratliga - Mango är på väg. En tjänsteman blogginlägg på Dells webbplats försäkrar ägare chunky WP7 reglaget som Microsofts efterlängtade OS-uppdatering bör vara på väg innan höstens slut. Olåst ägare i USA, EMEA och Indien, utöver låst luren ägarna på T-Mobile USA och Cincinnati Bell kommer att behandlas den tropiska programvaran såsen någon gång under de närmaste veckorna. Vänster ut från denna uppgradering part är kontrakterad enhet ägare på AT & T som bara får vänta för en framtida meddelande. En tjänsteman Mango utbyggnad över alla befintliga Redmond-sanktionerad enheter är redan planerat till de närmaste två veckorna ändå. Ändå är det alltid trevligt att höra nyheten bekräftad två gånger.

Mango gupp Nodo, rullar uppdateringen tåget till Dells Plats Pro ursprungligen visades på Engadget on Wed, 22 Sep 2011 15:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Dell Företag Blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar