torsdag 22 september 2011

Färg överger app självständighet för Facebook, hoppas du kommer att betala någon för ett "besök"

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/22/color-abandons-app-independence-for-facebook-hopes-youll-pay-s/:
Färg lanserats för att en hel del fanfar tillbaka i mars, och det är inte förvånande, egentligen - företaget spetsen Lala grundare Bill Nguyen, med tio miljoner i stöd från några toppen riskkapitalbolag. Den hype som omger fotodelning app tog inte lång tid att dö ner, men - under de senaste månaderna har vi inte hört mycket från start. Slår ut Färg laget var nytänkande projektet från grunden. Företaget använde F8 denna vecka att lansera en ny version av applikationen byggd helt kring Facebook. Den nya färgen selar uppdateringar till det sociala nätverket Open Graph-protokollet för att införa begreppet "besök", en social gest som uppmanar användaren att begära en live video feed från en Facebook-vän när han ser en intressant bild i sina feeds på det sociala nätverket eller i iPhone / Android app. Den korta videoström kan närvaro av flera användare, att bli något av en mini Ustream inbyggd i Facebook. Den nya färgen är för närvarande i en sluten testfasen, men intresserade kan anmäla sig att delta nedan.

Färg överger app självständighet för Facebook, hoppas du kommer att betala någon för ett "besök" ursprungligen visades på Engadget on Wed, 22 Sep 2011 13:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Facebook | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar