torsdag 22 september 2011

Facebook outs tidslinjen ger din profilsida en ny outfit

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/22/facebook-outs-timeline-gives-your-profile-page-a-new-outfit/:
Tja, presenterade Mark är bara Facebooks nya utseende på hans F8 keynote, och han kallar det tidslinje. Tanken är att göra det lättare att se vad du vill se från ditt förflutna, genom att placera en, överraskning överraskning, tidslinje på högra kanten av din profilsida som bryter ner ditt innehåll genom att år och månad. Det är en mycket mer visuell upplevelse än facebook tidigare trådar, och Timeline Visningar kan du filtrera innehållet genom bilder, var du har varit (med tillstånd av Bing Maps innovation) och mycket mer. Du kan också lägga till program, "gillar", och alla dina annat innehåll i prydligt organiserade rutor på din profilsida för att göra det lättare att "berätta om ditt liv" på det sätt du vill - inklusive möjligheten att gå tillbaka och lägga saker till din tidslinje i efterhand, ingen flux kondensator behövs.

Utveckla ...

Facebook outs tidslinjen ger din profilsida en ny outfit ursprungligen visades på Engadget on Wed, 22 Sep 2011 13:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Facebook | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar