torsdag 22 september 2011

Micron lägger själv-kryptering för att RealSSD C400, skyddar planer på världsherravälde från nyfikna ögon

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/21/micron-adds-self-encryption-to-realssd-c400-protects-plans-for/:
Micron RealSSD C400 SED
Micron kanske tycker att det helt enkelt är "stärka användarens säkerhet", men om du frågar oss, verkar det som företaget tillhandahåller maskiner med ett verktyg för att skydda sina planer för uppror. Den RealSSD C400 SED har en speciell, säkerhet-fokuserad firmware och hårdvarubaserad AES-256-bitars kryptering som håller alla sina värdefulla data från nyfikna ögon. Hårdvaran själv krypteringslösning frigör också upp en dators processor att fokusera på viktigare uppgifter (som hyvling förslavande av mänskligheten), snarare än att slösa dyrbara resurser på att skydda känslig information. Det C400 SED kommer att levereras någon gång under Q4 i 128GB, 256GB och 512GB sorter. Pris har ännu inte meddelats, men vi är inte säkra på att Skynet verkligen bryr sig vad kostnaden är. När allt, det kan bara berätta Microns för bearbetning av system för att skicka ett gäng ut gratis.

Fortsätt läsa Micron lägger själv-kryptering för att RealSSD C400, skyddar planer på världsherravälde från nyfikna ögon

Micron lägger själv-kryptering för att RealSSD C400, skyddar planer på världsherravälde från nyfikna ögon ursprungligen visades på Engadget on Wed, 21 Sep 2011 17:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar