torsdag 22 september 2011

HP namn Meg Whitman ny VD och koncernchef, ger Leo Apotheker bagageutrymmet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/22/hp-names-meg-whitman-new-ceo-gives-leo-apotheker-the-boot/:
Meg Whitman Nåväl, efter mindre än ett år på jobbet som HP: s högsta hund Léo Apotheker är ute, och tidigare eBay VD och en tid kandidat för Kaliforniens guvernör Meg Whitman är i. Flytten var knappast oväntat, men det mycket snabbt utvecklats från stilla mummel och rykten till fullfjädrade faktum i eftermiddag. Det var från början förväntas att Whitman bara skulle kliva in som en tillfällig lösning - bara en annan person som passerar genom karuselldörren vid ingången till VD: s kontor. Men, Whitman, en nuvarande styrelsemedlem, i för lång tid. Hon är på väg in i ett avgörande och något svår tid för företaget som har sett sin aktiekurs sjunka 47-procent, dess $ 1200000000 mobila operativsystem flundra och överväger avknoppning av sin PC-verksamhet . Hon är inte främmande för kontroverser (bara hänvisa till hennes korta anställning hos Goldman Sachs) och var en integrerad del i växande eBay från en start med bara ett par ledamöter dussin medarbetare till en av de mest populära destinationerna på internet - så, åtminstone hon van vid att ha ett par kurva bollar kastas hennes väg. I ett uttalande i dag, sade Whitman att "Jag är hedrad och ser fram emot att leda HP tror jag HP frågor -.. Det är viktigt för Silicon Valley, Kalifornien, landet och världen" Företagets pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa HP namn Meg Whitman ny VD och koncernchef, ger Leo Apotheker bagageutrymmet

HP namn Meg Whitman ny VD och koncernchef, ger Leo Apotheker bagageutrymmet ursprungligen visades på Engadget on Wed, 22 Sep 2011 16:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar