fredag 26 november 2010

AirVideoEnabler hacka tar airplay video till resten av dina applikationer

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/26/airvideoenabler-hack-brings-airplay-video-to-the-rest-of-your-ap/:
Apples nya Airplay video funktionalitet är stor ... om du inte vill använda den i ett icke-Apple app. Av någon anledning är Apple begränsar Airplay video till just sin första part apps just nu, och inte ens alla dessa (Safari är utelämnat, till exempel). Intressant, byggd Apple faktiskt funktionaliteten i, det är bara inte aktiverat. Tack vare några "vattenaktiviteter" arbete av TUAW: s Erica Sadun, upptäcktes det att en enda rad kod är allt som behövs för att sprida funktionen för att någon app som bygger på Apples MediaPlayer ram, även VLC, AirVideo, och även Safari. Nu Zone-MR har byggt en hacka heter AirVideoEnabler och lägga det på Cydia, så att du kan få denna funktionalitet till din egen jailbroken iPad. För hacka rädda för, låt oss hoppas Apple kommer ikapp i funktionen inom kort. Kolla in en video av AirVideoEnabler och Erica ursprungliga hacka i aktion efter rasten.

AirVideoEnabler hacka tar airplay video till resten av dina applikationer som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 26 Nov 2010 15:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa 9 till 5 Mac , TUAW | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar