fredag 26 november 2010

La Boite Concept LD120 är hi-fi skrivbord din bärbara dator har varit ropar efter (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/26/la-boite-concept-ld120-is-the-hi-fi-desk-your-laptops-been-cryi/:
Varför fler människor inte gör sånt här , inte vi vet. La Boite Concept, en fransk design studio med fokus på elektronisk akustik, har satt ihop ovanstående stycke laptop-älskande musik möbler, dubbad LD120. Det finns totalt sju förare, inklusive en nedåtriktad subwoofer och en stereo par baktill som är avsedda att studsa ljudet mot en vägg och prydligt i hörselgången. Du kommer ändå bara att få 2,1 ljud i slutet av det, men när den utgår från en läder-klippta skrivbord utrustad med en egen USB-ljudkort och en kabel-städa-kanal i ett av benen, vi är typ av villig att överse med det där lilla detalj. Vi önskar bara att vi kunde vara så blasé om priset, som på € 980 ($ 1,300) placeras LD120 strikt på våra "hoppas någon köper oss en" lista.

[Tack, Samiksha]

Fortsätt läsa La Boite Concept LD120 är hi-fi skrivbord din bärbara dator har varit ropar efter (video)

La Boite Concept LD120 är hi-fi skrivbord din bärbara dator har varit ropar efter (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 26 Nov 2010 04:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Född Rich | källa La Boite Concept | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar