fredag 26 november 2010

OpenVizsla hoppas att få USB sniffa till everyhacker

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/26/openvizsla-hopes-to-bring-usb-sniffing-to-the-everyhacker/:
Kom ihåg att Kinect hacka instruktioner ? En nyckelfigur i berättelsen var att använda en USB-analysator som var inkopplad i-mellan Kinect och Xbox för att plocka upp på USB trafik och dra ut en logg som kan användas för dataintrång. Tja, det finns en ny "OpenVizsla" projekt på kicken som är avsedda att utveckla öppen källkod hårdvara som kan sätta denna typiskt dyra Tech ($ 1.400 +) i händerna på mer hackare, som använder hårdvara för allt från jailbreaking låst enheter att bygga Linux-drivrutiner för hårdvara. Projektet var faktiskt startade av hackers "bussningen" och "pytey," som har arbetat med att hacka Wii och iPhone, respektive. De har redan tagit en bra bit av förändringen för projektet i pant, med stöd från folk som Stephen Fry och DVD Jon hjälpa till takten, och förhoppningsvis kommer vi att få se nästa generations hackar möjliggörs av OpenVizsla och grubbla innan för lång.

Fortsätt läsa OpenVizsla hoppas att få USB sniffa till everyhacker

OpenVizsla hoppas att få USB sniffa till everyhacker ursprungligen visades på Engadget på Fri, 26 Nov 2010 13:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Slashdot | källa Kicken | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar