fredag 26 november 2010

Panasonic Evolta robot avslutar 500-kilometer vandring i förtid

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/26/panasonics-evolta-robot-finishes-500-kilometer-trek-ahead-of-sc/:
Det kan bara vara en utstuderad stunt att främja batterier, men det är svårt att inte bli lite fast i Evolta's 500 kilometer vandring från Tokyo till Kyoto, som slutligen kom till ett slut i veckan efter två månader på vägarna - framför schema, inte mindre. Med hjälp av ett team av "Evolta Sisters", den MINIATYRFORMAT robot släpade ett dussin AA Evolta batterier i en vagn hela vägen, och guidade själv genom att följa en infraröd signal från en enhet skjuts framför det - några andra skäl regler tillät också att den kan bäras uppför trappor, och bot inte gå på natten eller i regn. Även fortfarande är 500 kilometer 500 kilometer (eller 317 miles, om du föredrar det), och det är en lång väg för en robot att gå. Chef på tidigare avbrottet för en video återberättar några av resan.

Fortsätt läsa Panasonic Evolta robot avslutar 500-kilometer vandring i förtid

Panasonic Evolta robot avslutar 500-kilometer vandring i förtid ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 26 Nov 2010 05:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Crave | källa Panasonic | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar