fredag 26 november 2010

Engadget's Holiday Gift Guide: E-läsare

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/26/engadgets-holiday-gift-guide-e-readers/:
Välkommen till Engadget Holiday Gift Guide ! Laget är här väl medveten om hjärtskärande svårigheter av säsongsmässiga shoppingupplevelse, och vi vill hjälpa dig att sortera soporna och komma med skatter i år. Nedan är dagens uppsjö av hand curaterad hackor, och du kan gå tillbaka till Gift Guide navet för att se resten av produkten guider som de läggs under semesterperioden.
E-läsare har verkligen börjat komma till sin rätt i de senaste åren, och det finns nu en uppsjö av alternativ från den utilitaristiska till multi-tasking. Om du funderar på att skaffa en läsare för en vän eller älskade en, inte leta längre: vi har fått våra bästa idéer nedan.

Stocking stuffers



Nook (WiFi)

Barnes and Noble enorma bibliotek av böcker är fortfarande svårt att slå, och det gör det lätt köpupplevelsen. Den uppdaterade firmware innebär att e-Ink skärmen uppdateras är snabbare än någonsin och du får synkronisera över flera enheter när du använder Nook apps.

Viktiga specifikationer: WiFi bara, e-Ink skärmen sekundär färgpekskärm

Pris: 149 $

Ett annat alternativ ...

Kobo läsplatta - $ 129

Den här är lite nakna ben, men det är lätt och bekväm i handen, med apps för varje plattform. Den nyaste versionen erbjuder WiFi och ett antal alternativ färg också.

Och en annan ...
Kindle (WiFi) - $ 139

Spec för spec den här är exakt samma som dess billigare, Wifi-bara kusin, men med den fördelen av gratis 3G-uppkoppling för att gripa böcker på språng.


Åh, ska du inte



Kindle (3G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar