fredag 26 november 2010

NoMute reklamationer IPAD orientering lås i Ios 4,2, men endast om du jailbreak

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/26/nomute-reclaims-ipad-orientation-lock-in-ios-4-2-but-only-if-yo/:
Om du har ännu att uppgradera din iPad till IOS 4.2.1, och du är chef över öronen med din läggning lås, har du två alternativ: uppgradering och förlora denna funktion helt och hållet, eller uppgradering / jailbreak och få det tillbaka. Naturligtvis skulle vi rekommenderar det senare. I vad som endast kan beskrivas som "så typiskt Apple," mjukvaran ingenjörerna på Cupertino tänkte att de skulle ta itu med sina invasiva, ineffektiva system för anmälan genom att konvertera helt acceptabelt byta inriktning låsa in en avstängningsknapp. Vi klagade på detta faktum i vår granskning av uppdateringen, men istället för Apple att skapa alternativ inom sin mjukvara, vi vänster för att leta efter en lösning i jailbreaker s App Store. NoMute har precis under Bigboss slutförvar i Cydia, lovar att ta tillbaka omkopplaren du redan blivit vana vid att använda. Den finns nu för absolut ingenting, men användarna uppmanas att kasta en ond reflexer i Steve's riktning som nedladdning inträder.

NoMute reklamationer IPAD orientering lås i Ios 4,2, men endast om du jailbreak ursprungligen visades på Engadget på Fri, 26 Nov 2010 09:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Hämta Squad , CoveringWeb | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar