fredag 26 november 2010

Nästa IPAD sannolikt att få en ny skärm, framsidan kamera, USB-port ... inte så troligt

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/26/next-ipad-likely-to-get-a-new-screen-front-facing-camera-usb-p/:
Nya rykten är virvlande om IPAD 2, och de är lite av en grip påse. Källan är samma Economic Daily News papper som gjorde en av de tidiga samtal på första IPAD, men också det som rapporterades i augusti att det fanns en 7-tumsskärm som anskaffas för IPAD uppföljare (som Steve Jobs verkar skilja sig med ). Den nya rapporten säger att nästa IPAD kommer vara ute i Q1 2011, kommer att ha dubbla kameror, en ny skärm med ny touch teknik, och en USB-port för att arbeta med tredje part enheter. Från vår egen information som vi vet att det faktiskt var lite sista minuten ändringar på första IPAD som slut dödade kameran och nixing en extra dockkontakt , så kameran (s) verkar vara ett särskilt naturliga "tillsats" för IPAD 2. Vi har också hört att en reviderad skärm som händer, men det är oklart om detta kommer att bli en "Retina Display" eller något mer mindre. På USB-kontakten fronten, vilket skulle kunna markera en slags ungdomar övergång av IPAD i "dator", vår källa säger att det är tråkigt nog väldigt osannolikt. Vi är särskilt intresserade av detta omnämnande av en ny touchscreen-teknik från EDN ryktet (kanske pekpennan stödja eller tryckkänslighet?) Men vi har inte har något annat att gå på där. Sammantaget är det fortfarande svårt att säga om nästa IPAD kommer att vara en liten uppdatering eller något mer splashy, men det är verkligen kommer att bli något.

Nästa IPAD sannolikt att få en ny skärm, framsidan kamera, USB-port ... inte så troligt publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 26 Nov 2010 12:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MobileBurn | källa PCWorld | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar