fredag 26 november 2010

Microsoft: vi tänkte att folk skulle hacka Windows Phone 7, tyder på att de inte

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/26/microsoft-we-figured-people-would-hack-windows-phone-7-would-s/:
Hack i häl på release av ett verktyg för att kringgå Windows Marketplace och sideloading dina egna program, Microsoft har släppt ett kort uttalande om läget i Windows Phone 7 dataintrång gemenskapen ... och vi skulle inte precis säga att de är alltför upprörd över det:
"Vi räknar med att folk skulle försöka låsa upp telefoner och utforska det underliggande operativsystemet. Vi uppmuntrar människor att använda sin Windows telefon som levereras av tillverkaren för att garantera bästa möjliga användarupplevelse. Försöka låsa upp en enhet kan göra garantin ogiltig, avaktivera telefonens funktioner, avbryta tillgång till Windows Phone 7 tjänster eller göra telefonen blir oanvändbar för gott. "
Så ja, skulle vi säga att detta är mer eller mindre en standardtext citerar: "vi tänkte att du skulle hacka den här saken, skulle vi föredra att du inte gjorde det, och här är en lista av saker som kan (men troligen vunnit "t) hända om du misslyckas med att lyssna till vårt ödmjuka varning." På lång sikt skulle vi inte bli förvånade om Redmond hamnade i en Apple-stil katt-och-råttalek med dessa folk, bryta hackar med firmware-uppdateringar endast att ha dem på nytt hackat inom några dagar. Tanke på avsaknaden av spitfire i uttalandet här, vi ser dem inte komma ner för hårt om inte legitim, kort bärande, avgiftsbelagd utvecklare kasta ett anfall - och beviljades ChevronWP7 står att underlätta lastning piratkopierade program en bris, så som mycket väl kan hända.

Microsoft: vi tänkte att folk skulle hacka Windows Phone 7, tyder på att de inte ursprungligen fanns på Engadget på Fri, 26 Nov 2010 16:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa WinRumors | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar