fredag 17 december 2010

2011 för att få 200 st kombinera GeForce grafikprocessorer och Sandy Bridge, första bärbara datorer som quad-core

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/16/2011-to-bring-200-pcs-combining-geforce-gpus-and-sandy-bridge-f/:
Vad är det NVIDIA fick i rockärmen för CES , frågar du? En mängd Sandy Bridge laptop och maskiner skrivbordet med ljudet av sin senaste pressmeddelande. Den gröna jätten grafik har stolt aviserat ett nytt rekord på 200 OEM design wins för Intels kommande processorer. Den stora dra av Sandy Bridge är att det är den första beredningen att inkludera en integrerad grafikprocessor inbäddade direkt inom dess dör, vilket beräknas öka energieffektivitet och resultat - även om det tydligt att den inte har varit imponerande nog att få st leverantörer att överge diskreta grafikkretsar. Om något, de verkar vara på väg åt andra hållet och att insistera på en diskret GPU också.

I andra nyheter, vare sig med eller utan NVIDIAs hjälp kommer de första Sandy Bridge bärbara datorer har quad-core delar. Sådan är ordet direkt från Intel, med en insider med tillägget att den dubbla kärnor debutanter får chansen en månad efter CES, i mitten av februari. Hoppa över avbrottet för NVIDIAs skrytsam PR eller slå källan för mer information om Intels planer.

Fortsätt läsa 2011 för att få 200 st kombinera GeForce grafikprocessorer och Sandy Bridge, första bärbara datorer som quad-core

2011 för att få 200 st kombinera GeForce grafikprocessorer och Sandy Bridge, första bärbara datorer som quad-core ursprungligen dök upp på Engadget tor, 16 Dec 2010 18:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CNET | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar