fredag 17 december 2010

Blädderblock uppdaterad, äntligen Google Reader och Flickr rätt

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/17/flipboard-updated-finally-does-google-reader-and-flickr-right/:
Blädderblock uppdaterad, äntligen går Google Reader och Flickr rätt
När vi spenderat lite kvalitetstid med blädderblock under sommaren, då IPAD fortfarande var en ny och spännande grej, tyckte vi idén men inte så mycket att genomföra - det var helt enkelt inte tillräckligt grejer att fylla sidor på vår låtsas tidskrifter. Sedan dess blädderblock naturligtvis fortsatte med att vinna Apples amerikanska iTunes IPAD app of the Year och är nu firar med en stor uppdatering: Google Reader support. Detta helt naturligt innebär ett enormt lyft i tillgängligt innehåll och förvandlar detta till ett seriöst sätt att få dina nyheter, med mycket trevligare presentation än din genomsnittliga RSS-aggregator. Denna presentation har också fått draghjälp av Flickr integration, vilket innebär en skattkista full av vackra bilder att gå med på det förfärliga nyheter om USA-politiken kan inte låta bli att prenumerera på.

Blädderblock uppdaterad, äntligen Google Reader och Flickr rätt ursprungligen visades på Engadget på Fri, 17 Dec 2010 08:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hämta Squad | källa iTunes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar