fredag 17 december 2010

LG "B" Android-telefon som fångats i naturen, ser tunn och redo att smiska Super AMOLED

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/16/lg-b-android-phone-caught-in-the-wild-looking-thin-and-ready/:
Vi är fortfarande på väg ner från den flod av adrenalin som följde lanseringen av dual-core Optimus 2X kväll, men vi har haft en föraning nyligen att LG planerar att ta Android på stort allvar under 2011 - allvarligt nog att ha något ännu sexigare än 2X i rockärmen. Ser ut som att sexighet kunde levereras i form av en enhet med kodnamnet "B", skott som har levererats till Phandroid i en direkt jämförelse med iPhone 4 och Galaxy S - två telefoner vi är säkra på LG skulle älska att genera. Som ni ser där uppe är skärmen ser ganska galen, särskilt när man betänker att de två andra telefoner i bilden har utan tvekan det bästa visas i den mobila affären just nu, det är hävdade att erbjuda 700 nits i ljusstyrka, en 40 procentig förbättring över galaxen S. Åh, och om att inte imponera på dig, är tipsaren har Phandroid också skickat in en bild på kanten som verkar göra 9.3mm iPhone 4 ser rent knubbig. Inga ord om ett release datum för B ännu.

LG "B" Android-telefon som fångats i naturen, ser tunn och redo att smiska Super AMOLED ursprungligen visades på Engadget tor, 16 Dec 2010 19:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Phandroid | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar