fredag 17 december 2010

Volkswagens London Taxi Utgångspunkt: mindre, snyggare, mer elektrisk än i verkligheten

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/17/volkswagens-london-taxi-concept-smaller-prettier-more-electr/:
London gör klokt i att avstå från Concept etikett just nu och bara vända dessa till sin nästa flotta av familjebussar. Volkswagen har visat att det senaste i en rad av världens Taxis det gör, prettying upp Londons visserligen ikoniska svarta taxibilar med en glans av ny färg, en helt elektrisk drivning, och en infusion av tablett-baserade infotainment. Baserat på Up! City Car , London Taxi Concept har ett uppskattat intervall för 186 miles och tar en timme att gå från noll till 80 procents avgift. Det har också en gråskala version av Union Jack emblazoned på taket, antar att det är bara hur VW rullar. Tyvärr, tvivlar vi alla kommer att ha bråttom att beakta våra salvia råd och börjar använda detta begrepp någon gång snart, särskilt eftersom det inte passerar Londons taxi föreskrifter för närvarande, men det är ett förebud om en framtid som vi vill se bli verklig.

Fortsätt läsa Volkswagens London Taxi Utgångspunkt: mindre, snyggare, mer elektrisk än i verkligheten

Volkswagens London Taxi Utgångspunkt: mindre, snyggare, mer elektrisk än i verkligheten publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 17 Dec 2010 03:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Autoblog Green | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar