fredag 17 december 2010

Dropbox firar version 1.0, kastar selektiv sync i mixen

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/17/dropbox-celebrates-version-1-0-throws-selective-sync-into-the-m/:
Om du är som oss, förmodligen kommer du har att förlita sig på Dropbox ganska lite i din dag-till-dag aktiviteter. Hell, vår publik källkod-fan uppföljare till det sociala nätverket om att "Tom från MySpace kille skulle "aldrig ha kommit igång utan det! Tja, om du är lika entusiastisk över lösningar moln lagring som vi är, kommer du vara mer än glada att veta att Dropbox 1,0 precis har tillkännagivits. Bland de nya funktioner som vi är mest ser fram emot att sätta på prov är selektiva Sync (välj vilka mappar få hämtas till vilka datorer) och utökade attribut Sync (förbättrat stöd för Mac-program som Quicken och Quark vars resursgafflar PLÅGA mest synkronisera applikationer och data i processen). Men det är inte allt! Hit källan länk för att komma igång.

Dropbox firar version 1.0, kastar selektiv sync i mixen publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 17 Dec 2010 14:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Telefon Scoop | källa Dropbox | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar