fredag 17 december 2010

Razer Scarab har regelbundna musmatta ser ut, Precision Gaming DNA

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/17/razer-scarab-has-regular-mousepad-looks-precision-gaming-dna/:
Om en produkt inte ändras i två år, det blev att göra något rätt, och så var sagan om Razers Destructor spel yta . Ack, måste alla goda ting kommer till ett slut-of-life, om så bara för att uppmuntra människor att köpa nya hotness, som i detta fall är det skinande nya Scarab. Det är ett hårt Musmatta släcka glöden i Razers Fractal 2,0 beläggning, enhetlig lyhördhet och rätt balans mellan fart och kontroll. Det innehåller en väska - eftersom, som alla seriösa spelare känner till, har du fått för att se bra för att spela bra - ". Känslan av awesomeness under användning" och att ständigt gäckande Priset är en av dessa lustiga, valuta-agnostiker sådana, eftersom Scarab kostar $ 39,99 i USA eller € 39,99 i Europa. Vi är säkra på Euro gamers skrattar upp det just nu. Du hittar PR efter pausen och Scarab i butikerna senare denna månad.

Fortsätt läsa Razer Scarab har regelbundna musmatta ser ut, Precision Gaming DNA

Razer Scarab har regelbundna musmatta ser ut, Precision Gaming DNA publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 17 Dec 2010 05:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Razer | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar