fredag 17 december 2010

LaCie Float konceptet kombinerar extern hårddisk med styrplatta, uppfinningsrikedom med fantasi

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/17/lacie-float-concept-combines-external-hdd-with-trackpad-ingenui/:
Hur fräscha upp dig den typiskt unexciting extern lagringsenhet ? Du slap en multitouch-styrplatta på toppen av det, förstås. Och eftersom du drömmer upp vilda koncept, gör att toppen av kolfiber, ger en bas gjord av glas och sätt in några lysdioder bredvid den för att omgivande belysning - med en inbyggd ljussensor justera ljusstyrkan på fluga, uppenbarligen. Ja, André Silvas LaCie Float verkligen har kontakt med saker som "möjligheten" och "ekonomi", men inte säger att ni inte skulle älska att skiva av konvergerade awesomeness sidling upp bredvid din bärbara dator. USB 3.0 levereras som standard och en SSD alternativ finns också, om ni önskar det tillräckligt hårt.

LaCie Float konceptet kombinerar extern hårddisk med styrplatta, påhittighet med fantasy publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 17 Dec 2010 09:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Yanko Design | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar