fredag 17 december 2010

Thanko bildskärm nav tar alla dina röran på skrivbordet och hänger den från din LCD

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/16/thankos-monitor-hub-takes-all-your-desk-clutter-and-hangs-it-fr/:
Thanko bildskärm nav tar alla dina röran på skrivbordet och hänger den på din LCD
Ditt skrivbord är en enda röra. Har inte din mamma lära dig något? Jag menar, egentligen, skulle inte det pennan vara bättre i en låda eller något istället för att kastas måfå bakom tangentbordet? Och hur länge ska du hålla de tomma läsk flaskor där? Du kanske ska organisera dig själv lite, och kanske Thanko kan hjälpa till med sina LCD-monitorn nav. Den fäster på sidorna och botten av din LCD, vilket ger dig en fyra-portars USB portreplikator nedan för att bidra till att minska kabel-röran och en serie tilt-out lådor på vardera sidan om skärmen där du kan överösa pennor, kablar , godis, minnen, skruvmejslar, knivar nytta, digitalkameror, leksaksbilar, Gorillapods , minneskort, klistermärken, saxar, hörlurar, Wiimote handleder band och allt annat som kanske inte annars hade ett hem. Eller kanske det är vårt bord och vi bara projektering.

Thanko bildskärm nav tar alla dina röran på skrivbordet och hänger den från din LCD ursprungligen visades på Engadget tor, 16 Dec 2010 21:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Akihabara News | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar