torsdag 16 december 2010

Bing 2,0 ger bättre komma integrationen och imponerande gatan till iPhone (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/16/bing-2-0-brings-better-facebook-integration-and-the-very-useful/:
Microsoft släppte bara - eller ska vi säga, Apple just godkänt - version 2.0 av Bing Sök app för IOS-enheter. Utöver flera andra nya funktioner som integrerad komma Gillar på sökresultat (really!?) Och i-app checkins till Facebook och Foursquare, Bing nu kommer förpackning gatan, något som vi såg först som Street Skjut då det fortfarande var i labbet vid Microsoft Research. Till skillnad från Googles Gatuvy som kräver mycket av fram-och tillbaka-klicka och vända för att få en känsla för en plats, ger Streetslide en mer heltäckande bild av de butiker och företag i ett område genom att låta dig Strafe gående på trottoaren medan zooma in och ut ur byggnader finns på varje sida av gatan. Vi tog den för en kort spin (bokstavligen) och kom iväg imponerad. Du kommer inte hitta gatan genomförts för alla platser ännu (till exempel San Francisco's Make-out var rummet hittades på gatan men Slanted Door restaurangen var inte) men de verkar ha stora fält av större städer som omfattas baseras på vår korta testning av Chicago, Seattle, New York och San Francisco. Tyvärr, inget ännu i London och Amsterdam, men kanske du lyckas bättre att söka dina egna kvarter. Se hela listan över vad som är nytt efter pausen förutom ett gatan demo från Bing arkitekt "Blaze". Tyvärr ser vi inte den imponerande Panaroma funktionen Han nämner i denna utgåva.

Fortsätt läsa Bing 2,0 ger bättre komma integrationen och imponerande gatan till iPhone (video)

Bing 2,0 ger bättre komma integrationen och imponerande gatan till iPhone (video) som ursprungligen visades på Engadget tor, 16 Dec 2010 05:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechTrends | källa iTunes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar