torsdag 16 december 2010

Dynamisk Eye LCD solglasögon utplåna solen, inte resten av ditt liv (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/15/dynamic-eye-lcd-sunglasses-blot-out-the-sun-not-the-rest-of-you/:
Dynamisk Eye LCD solglasögon utplåna solen, inte resten av ditt liv
Dessa jätte Chanel solglasögon du köpt för $ 450 kan få dig att se händer i poolen, men du märker det extra skelningen-linjer du får tack vare sina knappt-där toning? Inte cool, och det skulle inte vara ett problem med Dynamic Eye nyanser. Konceptet modellen ovan ser visserligen sämre än par i knockoff oakleys du fick för 20 USD från vissa köpcentrum kiosk, men det är enormt bättre än tidig prototyp visat nedan, redo för sin cameo i Revenge of the Nerds V: Nerds Hit the Beach. Konceptet är enkelt: varje lins är en LCD som skapar en mörk ruta över solen, utblottningen den största källan till bländning och så att resten av glasen fortsätta att vara ganska mindre tonade. De är sa även att arbeta på natten. Det är ett projekt har företaget arbetat med i åratal och fortfarande har många månader av utveckling kvar, men det känns nära nog att be om er hjälp via kickaxel. Om du känner dig generös, kommer en $ 400 donation säkerställa att du får en av de första paren som rullar av löpande band - eller så kan du bara chip i $ 10 för nu och få ett mail som talar om när du kan beställa. Förmodligen det säkrare väg att gå.

Fortsätt läsa Dynamic Eye LCD solglasögon utplåna solen, inte resten av ditt liv (video)

Dynamisk Eye LCD solglasögon utplåna solen, inte resten av ditt liv (video) som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 15 Dec 2010 18:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Coolest Gadgets | källa Dynamisk Eye | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar