torsdag 16 december 2010

LG Optimus 2X: första dual-core smartphone lanserar med Android, 4-tums skärm, 1080p videoinspelning

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/15/lg-optimus-2x-first-dual-core-smartphone-launches-with-android/:
Det stämmer, är det officiellt. Onödigt att säga att LG Star vi nyligen fick vår tassar på är mycket verklig, även om det inte kommer att gå under det namnet i slutkundsledet - precis som LG: s egna utsläpp material hade föreslagit , monster har detta plockade upp Optimus 2X namn som det morphs från prototyp till brutalt snabb, övermannade verkligheten. På telefonens hjärta klappar en dual-core Tegra 2 -processor på 1 GHz, första konfiguration till att tillkännages officiellt av någon smartphone tillverkaren (fast vi är förväntar andra vilken dag som helst nu). I fall du undrar hur en sådan makt skulle kunna användas, ja, till att börja med, har du både full 1080p TV-ut via HDMI och video genom en 8 megapixel kamera primär ihopkopplad med en 1,3 megapixel kamera på framsidan för ansikte mot-ansikte ringer.

En 4-tums WVGA skärm är med på resan tillsammans med 8 GB ombord lagring (utbyggbart med upp till 32 GB microSD) och ett 1.500 mAh batteri - inte större än de flesta single-core smartphones dessa dagar, så det ska bli intressant att se om det slutliga affärsenheter hålla upp genom en dag med normal användning. Tyvärr Optimus 2X är lanseringen ur porten med Android 2.2, men LG: s redan åtaganden om att släppa Pepparkakor uppdateringar "i sinom tid." Det slår först i LG: s hemmamarknad Korea nästa månad, följt av Europa och andra asiatiska lokaler under de kommande veckorna, vi är säkra på att du knappt kan vänta, så varför inte du kolla lite ögongodis från vår förhandsgranskning medan du passerar tiden? Följ paus för pressmeddelandet.

Gallery: LG Star hands-on

Fortsätt läsa LG Optimus 2X: första dual-core smartphone lanserar med Android, 4-tums skärm, 1080p videoinspelning

LG Optimus 2X: första dual-core smartphone lanserar med Android, 4-tums skärm, 1080p videoinspelning publicerades ursprungligen på Engadget på Wed, 15 Dec 2010 21:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar