torsdag 16 december 2010

FCC att auktionera ut deadbeat budgivares 700MHz spektrum på 19 jul 2011

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/15/fcc-to-auction-off-deadbeat-bidders-700mhz-spectrum-on-july-19t/:
Om det är en sak vi har lärt oss från våra stratosfären ökade smartphone antagandet under de senaste åren (med något slut i sikte), det är att vi aldrig kan få nog spektrum för att köra datatjänster för dem - bara be ordföranden för FCC , den ordförande för CTIA , eller ganska mycket alla som någonsin försökt att ladda Engadget på en iPhone på Times Square. För detta ändamål är vi glada över att se att FCC har tänkt en annan runda av 700MHz spektrum - det rena guld som Verizon, AT & T, MetroPCS, och andra använder för LTE insatser - men vi skulle inte blir alltför upprörd, eftersom det är faktiskt bara några kvarter kvar från förra auktionen som gick osålt eller obetald. Marknaderna i Puerto Rico, North Dakota, North Carolina och South Carolina, Texas och Virginia utgör de 16 licenser, så om du planerar på att inrätta 4G-tjänster i Bismarck huvudstadsregionen, du är i god form.

FCC att auktionera ut deadbeat budgivares 700MHz spektrum på 19 juli 2011 publicerades ursprungligen på Engadget på Wed, 15 Dec 2010 19:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar