torsdag 16 december 2010

Fält Monitor Pro: "bärbara" 15,4-tums monitor USB förpackningar numeriska tangentbordet, DisplayLink

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/15/field-monitor-pro-portable-15-4-inch-usb-monitor-packs-number/:
Detta, vänner, är ThinkPad W700 : s värsta mardröm. Snarare än att tvinga konsumenterna att köpa en gigantisk lappie med en inbyggd sekundär bildskärm (eller lösa för en av Mimo's diminutiva alternativ ), Monitor Technologies har Mobile en ännu bättre lösning: det här. De fyra pund Field Monitor Pro kommer garanterat att bli en het säljare över på Accountemps, med en fällbar platt design och en rymlig 15,4-tums LCD under. I grunden är det en 15-tums bärbar dator sans modet, som ståtar med bara en 1280x800 LED-bakgrundsbelyst skärm, en bakre cykelställ, två Kensington slots lås, ett par USB 2.0-uttag, DisplayLink teknik och en full-on numeriska tangentbordet. Det är utformad för att användas i både tillplattade eller stod upp lägen, och om du letar efter en mer permanent lösning kan den även monteras på en närliggande vägg. Tyvärr behöver du fortfarande en separat AC linje som går till ett vägguttag, och den relativt låg upplösning är inte ägnade att släppa några käkarna. Chef på tidigare avbrottet för en titt på exakt vad denna best kan erbjuda, och sedan vänta tålmodigt på ett pris som "högsäsongen 2011" gungor i. Ack, den söta doften av skatter förfaller.

[Tack, Ian]

Fortsätt läsa Fält Monitor Pro: "bärbara" 15,4-tums monitor USB förpackningar numeriska tangentbordet, DisplayLink

Fält Monitor Pro: "bärbara" 15,4-tums monitor USB förpackningar sifferkort, DisplayLink publicerades ursprungligen på Engadget på Wed, 15 Dec 2010 20:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Allt USB | källa Mobile Monitor Technologies | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar