torsdag 16 december 2010

Christmas lights hacka sätter dina chattkontakter på väggen ovanför skrivbordet (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/16/christmas-lights-hack-puts-your-im-contacts-on-the-wall-above-yo/:
Som ni väl vet, om det finns det kan hacka. Och vad bättre sätt att ringa i helgen än genom att ta en sträng av GE Färgeffekter G-35 lampor och - tack vare en del handgjorda förare och en Microsoft. NET Framework Micro inbyggda controllern - förvandlar den till en IM-meddelaren? Naturligtvis är dessa inte någon gammal julbelysningen: mellan möjligheten att ändra färger och den förinställda visar ljus, dessa killar kan skryta med en uppsättning funktioner som Clark Griswold skulle dö för. Och det är där en anställd på Microsoft som heter Andrej Kyselica kommer in: med Microsoft Lync 2010 Office Communications Server, har vår man riggat ett system som tillåter honom att tilldela var och en av hans instant messenger kontakter till en särskild lampa som ändrar färg med varje kontakts status (till exempel visar grönt att någon är tillgänglig, vita betyder bort, och lila medel utanför kontoret). Ganska söt, va? Kolla in videon efter pausen för en närmare titt.

Fortsätt läsa Christmas lights hacka sätter dina chattkontakter på väggen ovanför skrivbordet (video)

Christmas lights hacka sätter dina chattkontakter på väggen ovanför skrivbordet (video) som ursprungligen visades på Engadget tor, 16 Dec 2010 09:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hämta Squad | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar