torsdag 16 december 2010

Google Maps 5,0 träffar Android omfattar nya 3D-vy och offline Navigation

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/16/google-maps-5-0-hits-android-includes-new-3d-map-view-and-offli/:
Google har aldrig varit rädd för att "blåsa ut" med Google Maps, mest känt med dess införande av Navigation , som knackade benen ut från under en stor del av GPS-enheten och navigering app marknaden. Google Maps 5.0 för Android kan verka på samma sätt jorden splittring , men det markerar en betydande förändring av den grundläggande tekniken i Google Maps. Viktigast är Google nu med vektorgrafik för sina kartor, som är skalbara och mycket lättare än den traditionella sys ihop bilder som används i de flesta Google Maps inkarnationer. Vektorerna möjligt också något annat en hel del sexigare: två fingrar kan "tilt" på kartan och nu har du fått en 3D-vy över landskapet. Det är inte riktigt lika flashigt som Google Earth, men det ser mycket mer användbar. Den andra saken dessa låg bandbredd vektorkartor gör är inte cachning av kartor, särskilt dina mest besökta platser, och hela resor som har lagts i Navigation, inklusive potentiella omdirigerar. Någon med en Android 1.6 eller högre enhet kan ladda 5,0 nu gratis, men 3D-och offline funktioner är 2,0 + bara.

Fortsätt läsa Google Maps 5,0 träffar Android omfattar nya 3D-vy och offline Navigation

Google Maps 5,0 träffar Android omfattar nya 3D-vy och offline Navigering ursprungligen visades på Engadget tor, 16 Dec 2010 13:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Google Mobile Blog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar