torsdag 16 december 2010

Först Think City elfordon som levereras till Indiana regeringen, samtal Leslie Knope DIBS på alla dem

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/16/first-think-city-electric-vehicles-delivered-to-indiana-governme/:
På väg till Pawnee, Indiana snart? Ljug inte, det är en plats som överlever på bara två ställen: ditt sinne, och NBC: s studior. Den enda "Pawnee" i närheten av det Prairie State ligger i Illinois, men det är coolt, att vi fortfarande kan låtsas. Efter att ha hört att Think planerade att hök dess City elbil i The Big Apple i år ser det ut som om Indiana regering faktiskt kommer att vara först att förvärva det. Montering Men med tanke på hur främst Thinks fabrik är parkerad i Elkhart, IN. De 15 första City EVS - beskrivs av bolaget som "alla elektriska, utsläppsfria bilar konstruerade i Skandinavien för flottan applikationer och urbana pendlare" - har luften inte går, som levereras till avdelningen för administration för att huvudsakligen användas av Institutionen för naturresurser i statens parken system. Naturligtvis var Ron Swanson vid bandklippning ceremoni med ett sinne för att svepa en för eget bruk, men när han fick reda på Think: s planer på att äntligen rulla ut återförsäljningsledet väljer amerikanska städer under andra halvåret 2011, fick sitt samvete det bättre för honom. Phew.

Fortsätt läsa första Think City elfordon som levereras till Indiana regeringen, Knope uppmanar Leslie DIBS på alla dem

Först Think City elfordon som levereras till Indiana regeringen, Knope uppmanar Leslie DIBS på alla dem som ursprungligen visades på Engadget tor, 16 Dec 2010 00:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog Green | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar