torsdag 16 december 2010

Google App Inventor ger tillträde till alla, klänger på att beta tag

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/16/google-app-inventor-opens-up-access-to-everyone-clings-on-to-be/:
Googles berömda förkärlek för att hålla saker i beta tycks inte ha förändrats nyligen, som bolagets App Inventor för Android är fortfarande hålla sin grekiska bokstäver, men åtminstone tillgång har nu öppnats för alla att njuta. Övergången från privata till offentliga beta är inte den viktigaste saken i världen - tills nu är du bara tvungen att be om en invite för att få en - men vi är säkra amatör Android kodare och praktiker kommer att uppskatta att inte behöva gå igenom det extra steget. App Inventor sitter i Google Labs rätt denna minut, väntar på dig att magi upp (ingen kodning kompetens som krävs!) Ett noggrant utarbetat lösning i en modern livsstil för din egen. Hit källan länken för att få muspekaren smutsig.

Google App Inventor ger tillträde till alla, klänger på att beta tag publicerades ursprungligen på Engadget tor, 16 Dec 2010 05:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa App Inventor | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar