torsdag 16 december 2010

Motorolas Stadia "varumärke ansökan antyder enhet med spel / fitness funktioner

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/16/motorola-stadia-trademark-application-hints-at-device-with-gam/:
Det är inte precis en ton att gå på, men en varumärkesansökan nyligen inlämnats av Motorola för ordet "Stadia" har åtminstone öppnat upp några intressanta möjligheter. Medan (än så länge obefintlig) produkten i fråga är till synes telefon-relaterade tanke på varor och tjänster Motorola hoppas kunna ha täckt, ansökan också särskilt nämner ett "spel enhet i den typ av handhållna enheter för att spela elektroniska spel för användning med externa bildskärm eller bildskärm, "tillsammans med ett antal av fitness-relaterade funktioner som puls, hastighet och kalori övervakning. Det sistnämnda lite ytterligare backas upp av en separat "Stadia" varumärkesansökan som lämnats in av Motorola tillbaka i november, som särskilt omfattas "enheter fitness övervakning." Vad betyder allt detta? Om vi skulle gissa att vi skulle säga att det är någon slags fitness tillbehör avsedda att användas med en telefon (möjligen med vissa spel-liknande funktioner). Tyvärr gissar är ungefär allt vi kan göra just nu.

Motorolas Stadia "varumärke ansökan antyder enhet med spel / fitness funktioner publicerades ursprungligen på Engadget tor, 16 Dec 2010 13:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PocketNow , Phone Arena | källa USPTO | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar