torsdag 16 december 2010

Nokia höjer insatsen på Apple, tillägger 13 fler patent till 24 redan gällande

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/16/nokia-ups-the-ante-on-apple-adds-13-more-patents-to-the-24-alre/:
Vi sa ju att detta sannolikt skulle fortsätta för evigt . Nokia meddelade just att företaget har lämnat in fordringar i Storbritannien, Tyskland och Nederländerna som avser att Apples iPhone, iPod touch och IPAD är intrång på Nokias patent. Detta tillför ytterligare 13 patent till 24 redan hävdats i ITC och USA: s federala fordringar . Här är en särskilt snippy antecknas Paul Melin, vice ordförande, immaterialrätt på Nokia:

"Nokia uppfinningar som skyddas av dessa patent innefattar flera som möjliggör avancerade användare upplevelser. Till exempel med hjälp av en torka gest på en pekskärm för att navigera innehåll, eller ge tillgång till ständigt föränderliga tjänster med en on-enhet App Store, både in mer än tio år före lanseringen av iPhone. "

Den nya Nokia patentkraven är omfattande täcker användargränssnitt på enheten i app butiker, strukturer antenn, signal brusreducering, meddelandefunktioner, chipset, nummerpresentation, displaybelysning, integration av flera radioapparater och datakort funktionalitet. Klicka vidare för hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa Nokia höjer insatsen på Apple, tillägger 13 fler patent till 24 redan gällande

Nokia höjer insatsen på Apple, tillägger 13 fler patent till 24 redan hävdade ursprungligen visades på Engadget tor, 16 Dec 2010 08:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar