onsdag 26 januari 2011

AppToyz iPhone kontrollerade RC bil och copter finns fler anledningar att ha kul med telefonen (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/26/apptoyz-iphone-controlled-rc-car-and-copter-are-more-reasons-to/:
AppToyz iPhone kontrollerade RC bil och copter finns fler anledningar att ha kul med telefonen (video)
Vi, som du, har tittat längtansfullt på Parrot AR.Drone . Vi har haft mycket roligt att experimentera med sin förstärkt sätt verklighet spel och tillbringade mycket tid suckande vid dess 299 $ pris. Lyckligtvis finns det nu ett mycket billigare alternativ - mycket mindre sofistikerade, men en som ändå är billigare. Det är AppToyz helikopter, kommer till detaljhandeln snart och kostar en (relativt) rimliga £ 50, eller omkring $ 80. Det ser ut att bli utvecklats från normen, liten, IR-styrda helikoptrar som finns överallt nu, men den här är kontrollerad av din iPhone eller iPod touch med tillstånd av en bifogad fil som videoklipp till hörlursuttaget, ungefär som svit av universalfjärrkontrollen iPhone donglar vi har sett under åren. Det finns även en radiostyrd bil som kommer, något mer överkomliga £ 30, men endast de copter visas i videon inbäddade nedan. Gå vidare och titta på och börja sedan väntar ivrigt på deras frigivning, för närvarande planerat till april.

Fortsätt läsa AppToyz iPhone kontrollerade RC bil och copter finns fler anledningar att ha kul med telefonen (video)

AppToyz iPhone kontrollerade RC bil och copter finns fler anledningar att ha kul med telefonen (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 26 Jan 2011 13:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Oh Gizmo! | källa Pocket-lint | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar