onsdag 26 januari 2011

UrRobot's Robii döljer sig en multitouch-projektor i hans cirkustält (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/26/urrobots-robii-hides-a-multitouch-projector-in-his-circus-tent/:
Den här söta, bearmonkey-liknande varelse med animatronisk huvud och armar på toppen av en roterande, men annars fast överkroppen kallas Robii. Han är byggd av Compal Communications, ODM som ofta förknippas med mobiltelefoner, och kommer att säljas under det nya varumärket UrRobot i Taiwan. De 16.900 NTD (ca $ 582) leksak roboten har en interaktiv projektorn undangömd inuti Robii s cirkustält. När förlängas projekt det interaktiv video för spel och infotainment - mycket lik den projicerade multitouch skärmen såg vi visat Light Blue Optics på CES 2010. Robii kan spåra rörliga föremål med hjälp av dess inbyggda kameror och är utrustad med en sensor för omgivande ljus, och röst och bild erkännande. Det är också i stånd att skälla kommandon till barn med rätt ansikte (från en katalog på 100 ansiktsuttryck) för att säkerställa efterlevnaden plikttrogen. Snabb demo efter rasten.

Fortsätt läsa UrRobot s Robii döljer sig en multitouch-projektor i hans cirkustält (video)

UrRobot's Robii döljer sig en multitouch-projektor i hans cirkustält (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 26 Jan 2011 10:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink DigiTimes | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar