onsdag 26 januari 2011

Google I / O omfattar Google-TV session app utveckling, programvara speedup på gång

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/25/google-i-o-includes-google-tv-app-development-session-software/:
Ta detta för vad det är värt, men schemat för Googles 2011 I / O-konferens innehåller en liten session som heter "Bygga Android Apps för Google TV," liksom "Bygga Web Apps för Google TV." Det är förvisso intressant, eftersom Googles uppgift bad TV-tillverkare att skjuta (eller åtminstone tona ) sina smarta TV-produkter på CES tills kärnan programvaran är uppfräschade, och vi hört att nylanseringen kommer att fokusera starkt på apps. Vi är också höra av en pålitlig källa att det finns en stor prestandaökning kommer som det blir mer optimerat, jämförbar med den hoppa från Android 1,6 till 2,3 Android på telefoner, och att framtida ingångsenheter blir mer strömlinjeformat och enklare att använda än nuvarande Logitech och Sony angelägenheter. Det är allt goda nyheter, men, äh, I / O är inte förrän i maj, så vi hoppas allt det här blir sann mycket, mycket tidigare än så.

[Tack, D.]

Google I / O omfattar Google-TV utveckling session app, programvara speedup i verk som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 25 Jan 2011 21:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Google | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar